Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги помагайте

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги помагайте

значи преди 3 седмици си вкарах 156-ца от италия!!!всичко точно щото уж я взех от мой човек колата е на 80 000км!!!и миналата седмица тръгнах реших да си ходя малко до вилата и по магистрата ми отиде гарнитура!!!както и да е вкарах колата в сервиз обаче се оказа 4е освен гарнитурата съм карал без бутало САМО С 3 БУТАЛА!!!аз първоначално не повярвах но след като отидох в сервиза и видях се изумих!!!направо буталото го нямаше беше станало на пепел!!!а от биалата на буталото се пука и блока !!!и излиза че са ме изиграли лошо от италия ма как и да е !!!са ми треа нов блок!!!някой знаели нещо от каде мога да намера блок примерно втора употреба и какви пари е щото направо съм се побъркал!!!колата ми е 1.8 ТС!!!мерси предварително!!!!
    АЛФА РОМЕО 156 2.0 TS '2000

АЗ колега, на твое място бих Забравил За блок и направо щях да си търся двигател, ако искаш да караш кола

Между другото, на вас като си купувате коли от търговци не ви ли дават гаранция, Задължени са

Comment

колегата петко е прав, не от виолата ...а от биелата се е пукнал блока, ама това значи удар и за коляновия вал, кой знае какво е станало с главата, а и буталото няма как да го няма...някъде в картера ще да е и ще е направило поразии
      П.П...мен ако питаш, едва ли си я докарал от италия на 3 цилиндъра ...сега е станало, така че не се коси...успех

Comment

[quote="samara"]колегата петко е прав, не от виолата ...а от биелата се е пукнал блока, ама това значи удар и за коляновия вал, кой знае какво е станало с главата, а и буталото няма как да го няма...някъде в картера ще да е и ще е направило поразии
        П.П...мен ако питаш, едва ли си я докарал от италия на 3 цилиндъра ...сега е станало, така че не се коси...успех [/quo
        в сервиза ми казаха че това е станало в италия щото тука е карана само на грацко на къси растояния!!и те се чудат как е вървяла!!!предполага се че са сипвали някви добавки!!!

Comment

...няма добавки за липса на бутало, ами просто няма такова нещо
          ...щом биелата си е там, трябва да е опирала някъде, освен това колата не е вървяла, а се е мъчила ...прекъсвала е , тресяла е ужасно, гърмял е неизгорял бензин в изпускателните колектори, вдигало се е нивото на маслото от неизгорелия бензин, стичащ се в картера, надувало е през щеката...абе изобщо пълно трагедия, едва ли би се осмелил да тръгнеш с подобен автомобил към вилата ...е, аз поне не бих
          П.П...прочее, да чуем гурутата

Comment

впрочем, аз винаги казвам: ...имайте едно наум относно това, което ви казват по сервизите ...и мен са ме пробвали понякога, уви
            П.П...хайде пак настъпих "майсторите"

Comment

Първоначално публикувано от samara
              ...няма добавки за липса на бутало, ами просто няма такова нещо
              ...щом биелата си е там, трябва да е опирала някъде, освен това колата не е вървяла, а се е мъчила ...прекъсвала е , тресяла е ужасно, гърмял е неизгорял бензин в изпускателните колектори, вдигало се е нивото на маслото от неизгорелия бензин, стичащ се в картера, надувало е през щеката...абе изобщо пълно трагедия, едва ли би се осмелил да тръгнеш с подобен автомобил към вилата ...е, аз поне не бих
              П.П...прочее, да чуем гурутата
              мерси все пак за информацията!!!

Comment

хей колега belov_88....аз майтап нося много ,ама... имаш странно чувство за хумор....ти ептен за гъбоци ни взе май...тук е селектиран гъбарник..не сме диворастящи....все ни бяха хвърляли по върбалаците, ами голяма проба праиш....хи-хи...без бутало...я бегай бе...тия не на чичко /доктор на техническите науки/ ... всичко това с най-добри чувства, и като малка премерена неязвителна шегичка разбира се...
                Приятелю samara...що да няма добавки за бутала бе - мравчена киселина...сипваш,и...след половин час няма нищо...
                156-2.4-JTD-99;
                156-2.4-JTD-SW-01;

Comment

спортвагонресторант

...хей samara,приятелю......знаш ли...нали се оглеждаше за алфичка,и то за спортвагон/ако не греша/...начииии...откак ми сподели-разболял съм се...много ги харесвам тия спортвагони..голяма фаца имат...направо са върхът...обмислям как да направя някакъв бартер,та да се обзаведа с такава....особенно и ако е и 2.4jtd... ти как мислиш...и докъде я докара, наближава ли покупката...да знаиш,стискам ти палци...много технологични колици..
                  156-2.4-JTD-99;
                  156-2.4-JTD-SW-01;

Comment

Аз продавам блок за 1.8 ТС. И бутала имам здрави.Ако имаш интерес пиши на ЛС или звъни на 0888704182 да се разберем.
                    ALFA 156 1.8TS

Comment

Първоначално публикувано от mll
                      хей колега belov_88....аз майтап нося много ,ама... имаш странно чувство за хумор....ти ептен за гъбоци ни взе май...тук е селектиран гъбарник..не сме диворастящи....все ни бяха хвърляли по върбалаците, ами голяма проба праиш....хи-хи...без бутало...я бегай бе...тия не на чичко /доктор на техническите науки/ ... всичко това с най-добри чувства, и като малка премерена неязвителна шегичка разбира се...
                      Приятелю samara...що да няма добавки за бутала бе - мравчена киселина...сипваш,и...след половин час няма нищо...
                      добре бе колега всеки си има собствено мнение и аз неможах да повярвам ама след като видях за кво става на въпрос се изумих!вместо бутало имаше само пепел като от цигари така го е изяло!!!

Comment

Първоначално публикувано от belov_88
                        Първоначално публикувано от mll
                        добре бе колега всеки си има собствено мнение и аз неможах да повярвам ама след като видях за кво става на въпрос се изумих!вместо бутало имаше само пепел като от цигари така го е изяло!!!

Comment

Working...
                        X